Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om. Men jag vänder om, än en gång!

Han inte ens tänka klart där, så tänkte jag om. Tanken slog mig en sek men jag vill inte.
Hur kunde jag vara så dum och ens tänka så? nej fyfan..
Tog ett varmt bad idag, jävlar va de är fint och bada! Bara ligga där släppa allt för ett tag. När jag vaknade upp ur badet så blev jag sittandes vid datan plus mobilen som ringde hela tiden. På lördag ska jag till Ö&B och inventera klockan 06,00. Snälla gud hjälp mig och somna tidigt på fredagen!!!

Tisdag

Var arg på morgonen när jag vaknade, har ingen aning om varför. Men vilken tur att jag inte vevade till någon,haha. Men de skulle ju ha varit lite små roligt.
- FANFAN, varför gjorde du så?
OJ, förlåt! jag vet inte jag sov..
- Jävla idiot!!!
MEN FÖRLÅT!

jaja, skulle ju som egentligen vara i köket nu och laga mat. Men de känns som att de är lite onödigt för jag vet inte hur länge de tar och cykla till, ja vars dom nu skulle. Lika och sitta här och lyssna på massa skit musik och skriva med min vän som sitter i Thailand just nu. Och nej jag är inte alls avis på den jäven!! Jag skulle jn som aldrig vilja vara där just nu. Måste springa och kolla tvätte, fyfan vad jag har tvättat. Jag lovar att DU får en höger om jag inte får nå igen för de här! hade hejs!


Drömmar är sjuka!

Jag skulle vilja ha någon jävel som kan förklara varje morgon vad mina drömmar betyder. Dom är helt sjuka ibland!! Har alla drömmar nå betydelse elr är de bara drömmar, alltså fantasier?Jag gillar att du säger vad du tycker. Men det du säger att du tycker säger inte mycket!

Inte har jag inte gjort så mkt mer än att tvätta kläder och städat lite. Varit och fört hem mors cykel som jag lånade över helgen. Fick middag hemma hos mor och far, tog ut deras sopor som tack. Lekte med mina djur lite och nu sitter jag här och lyssna på massa fin musik. Är helt varm i kroppen och blöt i håret efter ett bad. Satan va skönt de va. Känns som att de börjar gå bra nu, känner hur energin börjar sakta ta sig fram i kroppen. Men jag vet, jag är inte så dum ihuvudet som vissa tror. Vet en hel del :) Jag är jävlit sugen på att hoppa på flyget elr nå jävla tåg och bara fara iväg ett tag. Kollade runt lite idag på sas och sj. Men de får bli lite senare, inte just nu. Har än lite små saker och ta itur med här istan.
Nej ska kolla runt efter någon bra film som man kan glo på ikväll.

Torsdag

Varför ska de vara så svårt och berätta? Prata? Bara säga vad man tycker
och tänker, varför har jag så svårt med det?

Torsdag

Jag tycker tydligen de är kul och laga mat. Idag blev de hemmagjorda biffar, blev faktiskt ganska nöjd med dom. Igår gjorde jag och Fanny lasagne, den blev också jävligt fin. Men jag hatar och städa efter allt stök.. Hade planera dagen med mor idag, men nej så blev de ju inte. Pappa skulle med, så de blev som ica och hem igen. Men imorgon skulle vi en sväng och kolla på skor och sånt skit. Jessica skulle jobba på baren, så ska dit och ta en öl och prata skit med henne. Undra hur länge de ska ta för mig och börja jobba ?!?! Ska ta en rök nu och sen börja städa köket, hörs!
I've got some issues that nobody can see
And all of these emotions are pouring out of me
I bring them to the light for you
It's only right
This is the soundtrack to my life, the soundtrack to my lifeFredag

Vaknade vid sju tiden och for till ica och köpte glödlampor. Nu sitter jag på kuben och ska snart över till lägenheterna och kolla läget. Upp men lampor och sånt skit, inte de roligaste. Ska tvinga mor och bjuda mig på lunch sen. Igår sickade jag ut mitt cv, och fick svar påengång. Snart får man se om de kanske blir jobb och de skulle ju inte vara helt fel. Orkar inte sitta här och skriva nå mer, hade hejs!

harry potter va ganska bra, kollade båda delarna igår! :)


Why must it feel so right when I know that it's wrong, it's wrong When will I ever learn from the words in my songs


Torsdag natt

Nu vet jag att du kollar in min blogg, trevligt att du gillar den så mkt :)

yes, lite små kul..

hur ska man somna till de här ljudet? Nå, hörs imorgon.
Jag lovar att jag ska skriva några rader så du har nå att läsa om.

Torsdag

Igår var vi på seskis och tog nån öl och grillade. Pojkarna åkte bräda efter båten, va ganska varmt fast de blåste så mkt. Har inte tagit mig ut ur rummet än, men tänkte äta lite frukost och sen kolla läget vad folk gör. Undra om de ens är varmt ute idag, får man hoppas. Kanske man äter frukost på stan istället? Måste hitta på nå roligt med mitt hår, ser så sjukt tråkigt ut just nu. Folk säger att jag ska lägga rött men njaa jag tror som inte det. Nå vi får se. Nu på med kläderna, orkar inte sitta här hela dagen.
Jee, har gjort ganska så mkt idag. Gick till mor på morgonen och hittade min laddare som jag trofde var borta. Lånade cykeln av henne och åkte förbi Tereses jobb och tog en mer och prata lite skit. Vidare till coop och hämtade hår färg. Blev ganska bra, inte som jag hade tänkt mig men skit samma. Lite små fix och trix och nu är jag här igen. Får se vad resten av dagen har att ge. Imorgon är de fredag, undra om de är nå kul som händer.


Onsdag

Hejhej där. Nyvaken och helt varm i kroppen, känns mkt fint. Ska snart börja fixa nå att äta, sen fundera jag på att höra med TantJessica om hon vill komma med till riekkola en sväng. Va där igår också med henne, va ganska nice!. Såg en tönt film som jag somnade till.. Den va inte alls nå bra, inte som jag hade hoppas på.

Sen en liten sak jag bara måste ta upp. Jag vet själv att de här inte kommer och funka, men så länge de gör de så mår jag bra i allafall. För hänt har hänt, och jag skiter i de :) Fast du vill och önskar att de va mitt fel, så komme du alltid veta ändå att de inte var så. Lägga över ilska för nått jag inte har nå med att göra på de där sätten, det är först inte vänskap.

små fix och trix hejs!

Tisdag

Har nog en liten tomte som fixar mina räkningar.. Dom skickade tebax mina pengar, så blev lite orolig och ringde och kollade läget. Jahaps de finns ingen räkning? Ingen jag klagar över ;)

Haft en trevlig helg faktiskt. Fredag kanske inte var så skit rolig, ont i huvudet och illamående. Var en sväng och tog en cigg med Jessica och gängen. Sen gick jag och la mig, och vi fem tiden blev man uppriven ur sängen och blev dragen till seskarö. Där blev man bjuden på öl och sprit, tog båten och hämtade pengar och in till stan och hämta mer dricka. Hamnade i riekkola åt lite och sen ut med båten till mor och far stuga, där satt far ensam och elade bastu så vi gick över till mosters stuga och där satt alla och va glada. Lekte med linus och linnea lite, sen for vi till nikkala och hälsa på karlssons. Va massa folk där men blev inte så länge där, så vi åkte efter de till riekkola igen och där va de full fart. Vi satte oss ner ett tag och sen va de nattinatt hemma hos mor och far i stugan. Fint väder blev de på söndagen och vi satt mest bara och prata och åt god mat. elda bastu och sen åkte vi till seskarö och somnade ganska så fort. Helt slut efter helgen.

Nu fixa lite och vänta till klockan blir ett, så blir de mat och fara till af Pusshejs!

RSS 2.0