Fredag - Dricker en kall öl och imrogon är de ett nyttår!

Gud så länge sen och va sur man såg ut..
HAHA!

Onsdag

HejHej, äter frukost och kollar nyheterna. Igår var jag på stan typ hela dagen, köpte julklappar och var på kuben och fikade med gubbarna och mamma. Idag hade jag hoppas på att de skulle bli bra väder, men just nu är de bramörkt och tråkigt.. Måste riva upp liket ur sängen och sen börja städa lite, min säng måste byta om lite och golvet ska töömmas. Men först en morgon cigg :)haha, hitta lite bilder som man hade glömt bort helt ;)

Måndag

Irriterad man blir när man ska gå pengar så kommer dom inte!!!!
Hade planera att fara på stan en sväng idag efter capen men, tydligen så blir de int så. Tänkte starta en tvätt och sen söka fram kläder och äta, sen är de på tiden att börja gå tror jag. Trevligt att de snöra som fan där ute också, inte för att de stör mig. Bätter med lite mer snö än en massa is på vägarna.
måste ladda min mp3 också fan, nå skriver sen någon annan dag mer..

Fredag

Har typ bara tvätta dom senaste dagarna.. Fixat mat hämtat kaffe ja jag gör allt, som en liten hemmafru. Har till och med börja kliva upp på morgonen, redan vid sjutiden var jag uppe och hängde upp kläder.. Vad händer?? haha. Nej men visst har man hunnit med anndra saker, som kolla film hängt med Jenny och gubbarna. Tagit någon öl och planera in ett viktigt möte på måndag!!! nej skoja bara, de är inte så viktigt och har inte planera in det utan ska dit och prata med en tant och kolla om de behövs folk, prata med henne igår? nej dagen före det och då ville hon ses på måndag. Blir en nykter helg för annars kommer jag aldrig ta mig dit!
Mandariner är ju skit gott, och jag kan äta hur många som helst!!!
♥♥

RSS 2.0