Lördag



har städat lite här nu, ska bara ut med alla soper sen ska jag fara in til stan med mor. Har ont i min hals som fan, och den jävla skit saken är tebx. Måste till sjukan på måndag igen.. Jag hata att fara dit, blir fan illamående när jag närmar mig och börjar kallsvettas. Tyker inte ens om att förlja med någon annan in.

fyfan, vill inte ens skriva om det. i must do the pee pee sen städa de sista och vänta tills mor ringer. Ska försöka ta en cigg, måste köpa nå let för halsen. Nå skit samma, ha en jävlit kul lördag för de ska jag :)


Fredag

Min dag blev inte alls som jag hade planerat. En idiot kommer och river upp mig ur sängen vid 7 på morgonen! Belv ett morgon bad sen gosa sängen nästan hela dagen. Va till lei och käkade pizza, fyfan va gott det vad. Sallad och den där såsen. Hämtade lite godis och cigg och sen blev de att kolla bb. Blev någon film, men fattade inte ett skit av den. Tror jag till och med somnade ett tag där. Imorgon ska jag plocka ihop liet här, sen ska jag fara till stan och köpa dricka sen till mor och fixa lite och sen är de full fart hela kvällen. Söndag kommer nog bli en chill dag för mig. Nää nu lala vidare hade hejs!




Torsdag

Kan inte sova, tänker allt för mkt igen. Jag vill hem, där vars jag trivs och sipper allt skit. fyfan! Snart är de Lördag och då ska jag få umgås med Terese. Är ledig imorgon så skulle egentligen behöva sova lite nu så jag kan kliva upp lite tidigare och köpa drickat klart och fixa små saker. Han fixa tvätten idag, men sen bar de av till fyllepojkarna. Dom kom och hjälpte mig och mor med att bära in all dricka till kuben, sen åkte vi till sangis och käkade. Pantade lite flaskor och fick ihop en slant för att dra en torsda fylla. Men hade inte alls lust och dricka, kännde mig så sjukt irriterande. Har gjort de hela dagen och nu på kvällen kom jag på varför. skit också säger jag bara.. Nej fyfan vad jag fryser och där ute är de sjukt mkt kallare än här!

Grattis Terese :) ♥


Onsdag

Var till sjukan på morgonen, sen gick jag till kuben. Är helt slut efter alla siffror som jag har skrivit.
Sitter just nu med slingor som ska tvättas bort snart, sen ska jag städa lite imitt rum. Ser fyfan ut där, och en massa saft på golvet. har inte alls lust och skriva just nu. hadehejs!


Jag och mor ♥


Tisdag

Hej! jag är svin trött, sitter på kuben och är sjukt sugen på mat. Jag är hungrig! jag är typ sugen på pizza elr varför inte lite tacos? thai mat skulle ju då inte heller sitta fel just nu. fyfan vad sugen jag är på nå god mat. kyckling ge mig!! Igår sku jag och mor börja med slingor men märkte att vi inte hade nå folie så då for jag och kollade solsidan istället. haha, dom är så idiotiska man kan ju inte bara låta bli och skratta.

nu ska jag egentligen sitta och fylla i massa krys och räkna dom? men jag kan inte, de kommer bara upp en massa mat i huvudet. en kyckling två kyckling ja osv..

Jag vill att de ska bli helg nu. Jag vill att de ska bli lördag! inte för att vi ska supa utan för att Terran fyller ju år. Jag vet inte än vad jag ska köpa till henne. hjälp mig någon!. Ja fyfan vilken dröm jag hade inatt, men de kan jag inte sktiva upp på bloggen. Folk skulle ju tro att jag va sjuk elr nå! haha, de är bara min sov vän som fick höra om min dröm idag på morgonen. Ska jobba vidare nu hade hejs!

brukar jag gå runt och vissa röven till folk ? :o


Måndag

har varit och hämta ut ett paket idag, fick ett par skor av en gammal vän till mig. Jag älskar dom, fundera på om dom kanske skulle sitta fint på mig i helg. Terese fyller ju år så blir säkert utgång :)

Skulle träffa Jaana idag klockan 10,00. Var i tid och allt så kom inte hon dit! jävla skit. Helt i onödan satt jag där och väntade. Sen fick jag gå till kuben och de va lite små kallt. Skulle ha kunna åkt med mor på morgonen men nu fick jag ju en liten sovmorgon iallafall. Sitter och dricker c-vitamin och äter daim, vilken fin frukost! Daim är så sjukt gott, helt otroligt! pojkarna pratar om Thailand, fyfan så sugen man blir. Snart åker mor och mormor och morfar är ju redan där nere. Hörde att moster också va sugen. JAG VILL OCKSÅ! tycker alla pratar om att åka till thailand..

Imorgon ska Molle till veterinären, Micke skulle ta han dit. Fundera på om man kanske skulle komma med. Han hatar sånt där och han brukar känna på att nått är galet redan på morgonen. Han kommer yla hela vägen till kalix.

På fredagen hände de inte alls så mkt, kommer inte ihåg vad jag gjorde ens? På lördag var vi hem till pÄÄr och kollade hockey tog några öl sen gick vi alla över och pojkarna spelade nhl och jag fick besök av Nennisen och annisen :)

Somnade ganska tidigt och vaknade vid tio, då satt dom än och prata skit i köket. Själv var man helt slut, men somnade inte fören på kvällen. Ides inte somna på dagen skulle ju ändå upp idag. Lyssnade musik och lekte i badkaret i två timmar, sen blev de mat och wallander.

imorgon ska jag till skolan och kolla upp de sista, hoppashoppas!


Söndag

Pizza ;)


Tisdag

Dagens på er alla. Sitter hemma hos mor och har just tryckt i mig lite mat. Lyssna på musik och funderar lite, hur kommer de här sig egentligen? orkar inte ens ta upp de, så sjukt irriterande. Sen en till sak jag blir lite irriterad på och de är hur folk tänker. Jaja, man lever ju bara engång. Men lite måste ju ändå finnas i de där huvudet. Alla gör misstag, ja visst. Men det där kan man då fan inte kalla misstag. ARG!

Skit i de nu.. Gick och la mig tidigt igår, alltså inte likt mig. Har sovit oroligt som fan inatt, Vaknat till och från hela tiden och kolla klockan. Ville bara att de skulle bli morgon så jag kunne klä på mig och promenera till kuben. Vid sju vaknade jag till och då trode jag fasiken inte att jag skulle somna om, och jag som började först nio. Men till slut somnade jag och vaknade och såg att de var ganska ljust ute? Kollade klockan, och gissa? Japp 09,00 va den. Nå skicka fort ett sms till mor, sen kläderna på och iväg. Nå kom fem min sent kanske, inte så farligt.

Idag blev de inte och räkna massa pengar utan, jag har fått göra lite pappaers arbete. Vi va på ica och handla godis och dricka till kiosken, haha. Har aldrig varit med om att folk har kollat snett på en så mkt. Dom måste ju ha trott vi va idioiter. En gubbe frågade till och med om vi skulle ha fest. Köpte en liten almanacka, svart var den och sen gick jag ett asplöven klisterlapp av mor och då blev de mkt snyggare ;)


Såg filmen "13" igår. Inte den bästa, men gick att kolla på.


Måndag

Trött. Klev upp vid 08,00 idag och de första jag fick göra va att räkna pengar. Sen åt vi lite smörgåstårta och sen for vi på stan. vid ett så fräffade jag anders, vet inte om jag blev så mkt klokare av det. Hade mina tankar på nå helt annat. Men lite info fick jag in iallafall. Måste köpa en almanacka, för nu fick jag två möten till att fara på. Hur ska jag komma i håg allt? Efter jag var klar hos Anders så for jag en sväng med Anna och Jennifer, och kom just hem för att tvätta kläder. Men är så sjukt trött så jag har egentligen bara lust att lägga mig i sängen och sova tills imorgon. Ska hämta hem datan imorgon, den behöver verkligen en liten kur av min far tror jag. Sen när den är frisk kommer den få följa med till kuben. Måste förbi crille också och hämta väskan till den och mitt internet.





Nu ska jag fara och simma.


Du vet när man drömmer och vaknar upp och allt bara vara en dröm..

Jag somnade till där ett tag, men mitt humör är inte så mkt bättre. Mina drömmar är också helt sjuka, men de sjuka är att jag tror på dom. Finns bara en som förstår mig just nu, skulle ha varit jävlit skönt och ta telefonen och ringa upp och berätta allt. Du skulle förstå mig och få mig på anndra tankar på engång. De har du gjort så många gånger. Men de är så synd att de där nummret är så svårt att ringa till.. dom här drömmarna kan förstöra så mkt, och de vill jag inte. Är ganska svag när de gäller just de här. Jag funderar och tänker allt för mkt! borde sluta med det, men de går fan inte.

nej nu ska jag packa min väska, för jag ska fara och simma med tom mage! japp, kanske int så bra tänker ni. Men de ska jag inte, är bara så irriterad så jag skulle kunna göra de, bara för att !! Inte hellr för att jag ska fara nu utan sen senare, kommer inte riktigt ihåg vilken tid Jessica sa när hon ringde mig nyss.

Igår kollade vi en film som heter; Due Date! den va ganska king.
Den fick mig och skratta många gånger. MÅSTE SES!!!


we make believe that our hearts are never shot and somehow you’ve convinced me that I’m pretty when I’m not, everybody wants to be your friend but I just want to hold you when the music ends.



God jävla morgon. Att en sådan liten sak kan få en vilja göra något jävligt dum. Jag fattar inte, är skit irriterad idag. Min dag började ju så bra, elr? Fundera på om man kanske skulle ta och lägga sig igen? ingen ide att den här sur tanta ska sitta och störa sig på allt och få andra på dåligt humör. Skulle behöva en resa från stan ett tag, men så kommer de nog inte bli på ett bra tag. Försökte ringa Anders nyss också men han är inte på plats först vid tre tiden, snälla döda mig!

Varit till af idag. Tack mor som körde mig till stan, men hann bara sitta där 10min? så var jag tvungen att gå hem. Hem i 25- och vad ville dom? Inte ett skit, kolla om jag vad vid liv elr nå. Ne men de va lite onödigt att fara dit, kunde ha sovit istället för att sitta här skit less.


Torsdag

Vilken natt! Somnat, vaknat osv.. Sen har jag börjat med det där att jag vill spy i mina drömmar?! Sen vaknar jag till och känner mig som en påseskit och vill springa på toa. Men är så trött så ingen ide, somnar om på engång. På ett tag ska jag dra till af, mor ska vara så snäll och plocka upp mig så jag slipper gå ♥ de är skit kallt ute! 25- fyfan, ska gå sen hem därifrån. Vill verkligen inte vara kvar här i sv nå mer, vill också åka till Thai. MAMMA TA MED MIG !! Hoppas de blir lite varmare när solen kommer fram.

Ska borsta mina små tänder och skita ner mina ögon lite. Hörs!

Onsdag

Va skit trött idag på morgonen. Har nu också lust att bara lägga mig i sängen om somna. Men sitter och väntar på att mor ska komma hem, sen blir de och äta och kolla lite papper. Har varit på Tornedalsskolan idag och de gick ganska bra tror jag. Skrev en ansökan och imorgon ska jag till af igen. Men måste kolla lite mer om ett annat skit, måste ringa dit också. Känns skit jobbigt men måste göras. Jag vill åka till Thailand nu när mor och far åker, skulle behöva lite semester tycker jag. Men nej jag blir kvar här och ta hand om huset och djuren. Men om ett år, då fyfan ska jag spara ihop pengar och åka! ska vara borta i månader och bara bada och sola. De låter fint elr? :)

nej nu ska jag sluta drömma och kolla om jag är nog smart
 och fatta vad de står i alla mina 1000 papper. Hade hejs!


We don't care what people say

Har förstökt skriva nu här säkert i en timma!! men de går inte alls bra, blir inte alls om jag vill. mina fingrar går allt för fort.. Men idag var jag till Tornedalsskolan och fick en tid imorgon klockan 3. Hoppas jag inte sover bort dagen bara. Undra hur de här kommer och funka. Vet inte riktigt om jag tror på mig själv, för de här med och plugga är verkligen inte min sak. Men jag vill, orkar inte var nån loser nå mer. Men ja gott folk vi får hoppas på de bästa. Men är ganska bra på att bara skita i saker. När de blir jobbigt så brukar de va lättare att bara lägga undan allt och göra de jag är bäst på. Up up and away! Men nu är de slut, jag ska ingenstan nå mera. ehe, ja kanske sen. Men just nu ska jag Plugga! låter så sjukt. Nu jävlar! äh, fifan nu lägger jag ne den här skiten. Blir hellt snurrig om allt skrivande om skola redan.


(kil me! de är tebax igen, de här är ju värre än mens..)

 

 

 


Tisdag

Sliten. Jag är trött som fan, vad gör jag vaken? Igår sov jag till fyra på dagen? och gick ganska så tidigt och sov.. Nu borde jag ha skit mkt energi och hoppa runt som en idiot! men jag vill bara lägga mig ner och somna om. Men tycker de är lite små onödigt så fundera på att ta en cigg och sen kanske plocka undan lite här. Igår hängde jag med Bill och Bull, så tröga människor. Men jag diggar dom ändå. Jag skulle behöva gå in till stan och kolla upp de där med skolan. Men jag orkar inte, och på torsdag? elr va de på onsdag? nå skit samma. Någon dag här har jag tid på af igen och då skulle jag ha varit förbi till skolan, och gjort nå test på datan.. Jag har inte gjort ett skit! tack gud för att du gjorde mig så smart! De börjat bli kanska tomt där uppe, så nu ger jag upp. Hade hejs!



Jag saknar min mjukisdess!!!

Fredag

Vi börjar med onsdagen. Hade som tänk vara hemma och bara ta de lugnt, men nej. Åkte iväg på krogen med brudarna och hade en jävlit trevlig kväll. Vet inte vad klockan var när jag kom hem men sent iallafall. Tog inte så mkt men hade trevligt ändå. Sov några timmar och sen var man igågn igen. Ett tag där var jag på g att gå och sova men då åkte vi till kemi en sväng. For in på någon bar och satt där ett bra tag, sen vidare till en annan. Vi gjorde som egentligen inte ett skit men kul vade. Tog med lite natt mat och for och spela lite xbox, så inatt har man nog inte sovit sp mkt igen. Är svin trött nu, men onödigt att sova nu på dagen. Då sover man inte på natten. Nu dricka lite kaffe sen får man se vad fredagen ha att ge. Hade hejs!



Haha, säger bara att Nenni är sjuk ;)


Onsdag

Vilken skillnad de är på af nu och vad de har varit tidigare. Förr kom jag in och så fick man skriva på papper sen va de klart. Nu fick jag reda på massa saker som händer runt om kring. Som att man kan plugga och få bidrag istället för att plugga och ta lån. Har fundera lite på de här med skolan ganska länge, och nu kanske de är på tiden att börja igen. Hoppade ju av skolan ganska så tidigt, behöver egenligen plugga upp lite.
men lat som jag är så få man ju se hur de blir. Men skulle va kul och köra något annat, än att inte göra ett skit om dagarna. De va lite jobbigt och kliva upp idag, ville verkligen inte det. Men fick en liten promenad så va någorlunda pigg när jag kom fram. Nu sitter jag hemma hos mor och har just fått i mig lite Tranbär C vitamin. De är så sjukt äkligt!! Ska ut med hunden på en liten promenad, sen får man se vad som händer. Är jävligt sugen på att köra skoter, men den är inte hemma än...

 

 


Tisdag

Har varit ganska duktig idag. På morgon tog vi en promenad till stan, och molle va helt slut när han kom hem. Tog in posten och hade fått lite brev.. Sen har jag plockat lite här hemma och så fick vi besök av Linus ♥ han hjälpte mig att skriva på datan, de tyckte han va skit kul. På ett tag blir de en liten promenad sen imorgon upp tidigt till af. Har inte så mkt mer att skriva idag, vill bara lägga mig i sängen och somna. Orkar inte tänka nå mer.


T.I. Ft. Christina Aguilera - Castle Walls


RSS 2.0