Fredag

Jag har spelat donkey kong hela dagen igår och idag. Kan inte sluta de är så kul! Somnade på soffan där ett tag, så nu är jag inte så trött. Har ätit fisk och potatismos idag, börjar bli lite less på de nu. Idag kommer de nog inte hända så mkt, ska spela lite till sen sova. Imorgon ska jag hem till mor en sväng och sen får man se vad som händer. Har inte planera nå, men tror de kommer bli en ganska lugn dag för mig. Ska nog tvätta kläder och sånt skit. Har inte så mkt mer att skriva, hade hejs!

Måndag

Så här vill jag ha, undra om de skulle bli snyggt? :P


Söndag

Idag vaknade man ganska sent, somnade inte först vid 05 igår? Varit på Kuben och kollade när dom spelade, jävla skit match! Nå fick min cola och korv i allafall! Sen gick vi hit och gjorde strips och varmamackor. Kollade nån film, och nu är jag inte alls trött. Tur så har man inte nå viktigt och göra imorgon, så kan sitta här ett tag till :)Igår firrade vi Jenna och åkte till kalix och bowlade. Tyckte de va kul, men tråkigt att jag sku ha så jävla ont i ryggen! blev som inte bättre när jag skulle stå där men tunga klot och kasta. På vägen hem i bilen ville jag bara lägga mig ner och gråta. Men tryckte i mig en liten vän så jag klarade av krogrundan. Va sjukt mkt folk som var och dansade så man hade int alls lust att gå dit ner. Men hade trevligt ändå! synd bara att vi kom så sent, känndes lite onödigt och stå i kö för att få en drink och sen halsa upp den för att dom nästan stängde på engång. Men en öl fick man ner i allafall. Fick lite stressigt efter jag hade varit på kuben igår, hann bara komma hem och

byta om nästan så åkte vi.Sitter här med min nya asplöventröja som jag fick av min mor igår, Tackar!
och fundera om man ska ta sig till sängen och chilla där ett tag, de kommer tillbaka i ryggen nu. inte alls så kul och bli sittandes här sen, hade hejs!


Edward Sharpe & The Magnetic Zeros - Home


Torsdag

Sjuk,sjukt och sjuk.. De går aldrig över! Febern kommer och går hela tiden, och jag har ont i halsen. Fick feber kvällen/natten när jag sku åka ner till stockholm, på flyget kändes de som att mitt huvud sku gå i 1000bitar! Hela dagen va bara skit, hörde nästan inte ett skit vad folk sa till mig och de va lite jobbigt. När jag skulle åka hem igen så va de en ung kille som hjälpte mig på flyget. Hade så ont att de kom tårar fast jag inte ville att de sku komma. Han försökte få mig att hålla för min näsa och blåsa ut så där, men aldrig i mitt liv att jag gör det. Vi började nästan små bråka där ett tag. Men han fattade ju att jag hade ont, så men de gick bra och jag tackade han när jag vi väntade på att få komma ur planet. Va skit snällt av han, vet inte om jag själv sku ha gjort de. Han va så ung elr ja äldre mig va han nog :)

Det är inte bara jag som är sjuk, utan min data har också nå virus! Bli så less, sku ha sålt bort skiten. Men ska ta med den till far så får han kolla på den. inte första datan som han får fixa till mig (A)Jennifer och Anna var förbi här en sväng igår och tog en cigg.
blev frisk där ett tag, hon är så sjukt kiing! :)

RSS 2.0