Lördag morgon elr fredag kväll.

ibland känns det som att jag inte tillhör den här planeten. kan känna mig totalt inkompitent och socialt efterbliven när folk påstår att det jag tycker och tänker strider mot samhällets moraler, livets mening och all sån där bullshit som människor rättar sig efter. men vet ni vad. Jag tänker leva mitt liv precis som jag vill leva det, för vem vet, i nästa liv kanske jag blir en sten, och då har jag fan inte mycket till val, mer än att ligga där och hoppas på att någon idiot ska lyfta mig.

Fredag

Försöker och försöker, men känns som att de bara blir fel hela tiden.. Jobbigt när nätterna bli så långa av att bara ligga och fundera. DAgarana går till och sova. Orkar inte, hittar ingen energi att ta mig fram. Lalalalalalalala, jag orkar inte skriva. blir bara en massa skit. Ska nog typ öhh googla hur man gör lasagne, det har jag vela göra länge. Göra min egna lasagne, undra om de skulle bli nå bra? hmm..

Torsdag

Jeeeee, fittnatt. Tankar och allt skit, ångest..
Nu kanske fixa upp sig lite, ser ut som en påse skit.
Hey, whoa whoa whoooa!
Na na na na na na na
Goodbye.

Cudderisback


Onsdag

Vars gick de fel? allt gick så jävla bra tills man gick och öppna den där käften!!
Men ibland är de bara så svårt och förstå andra..

Tisdag

ont i huvudet som fan.. Men jävlar vilket väder vi har ute idag. Undra om de är varmt också? Måste ut och ta en cigg och kolla. Fick bort låset på cyken igår, började vid tio och var klar när far kom hem från jobbet. Alltså vid fyra tiden. Men va ju int där hela tiden, va ju och käkade och till banken hann jag också. Betalade bort räkningar igår, inte alls fint. Nu röka hejdå!

Måndag


Här sitter jag klockan tio på måndag morgon och är skit trött. Blåser som bara den där ute, och igår vara man på seskis. Vi badade bastu och åt pizza. Va lite orolig där ett tag att de inte skulle funka så fin. Men fick i mig halva utan att behöva springa på toa. Sen till kvällen så fick jag i mig lite chips och dipp, king.

nu googla hur man får upp cykellås, bestämde mig just för att jag är sugen på en.


I ran away but now I'm back and you might think that I am mad.

I ran away
but now I'm back
and you might think
that I am mad
The truth is
you are right
but I am tired of being sad
My head misses your shoulder
can't you feel it?
Why, oh why?
I've been bad
but now I'm older
I'd be stupid not to try

Don't worry

Da-da-da-darling
You will see
Da-da-da-darling
How sweet it could be
Don't worry

I cry and cry

my eyes run dry
I'm lonely
can't you see?
I know you could
You know you should
be sleeping next to me
When I need some air
a touch of flair
that's when I sing this song
When you feel confused
too much too soon
That's when you sing along

Don't worry

Da-da-da-darling
You will see
Da-da-da-darling
How sweet it could be
Don't worry

I'm at your door

Let me in
Cause I want more
You just sigh
And tell me
that I lalalalalalalalalie

Can't you see?

It's you and me.

Lördag

fifan, har inte gjort ett skit idag. Mkt fint väder ute och jag bara chillar. Va ut igår med brudarna, och ja nå hade vi de trevligt. Ångra lite små saker bara. Varför är jag så dum? Men sjukt trvligt och träffa folk som man inte sett på ett tag. Har inte så mkt att komma med idag, är lite seg på att tänka idag, hehe. Pusshejdå!

Irriterandesomfan!!

kan inte sluta tänka på den där idioten, förstår som inte vars fan det fick luft ifrån? "Om du umgås med henne så ska jag aldrig mer vara din vän" typ nå sånt kläckte idioten ur sig. Den lilla saken har stört mig allt för länge nu. Jag mena de här var typ 5 månader sen. Sen bjuder idioten mig hem på kaffe? hur tänker folk ibland? Jag va bara tvungen att få ut mig de här. Men mena att en sådan liten sak kan få en så arg, sjukt!

ska sova vidare nu puss och kram!

Onsdag

godmorgon, är hemma hos min mor och äter hennes egna gjorda chili con carne. Till det har jag pikels, fyfan va nice de är. Har ont i huvudet idag igen, men den här gånger får man skylla sig själv lite. For en sväng till Jessica och slutade att man va på fyllan när man skulle lägga sig. Var förbi baren och skulle säga hej till markus och hans vänner. Blev bjuden på tre shots som gick lite små segt ner. Man måste vara riktigt full för att dricka sån skit, de va inte alls lika fint som de brukar vara när man är på fyllan. Det är säkert inte ens då fint, man bara tror det.
ska ta med min vän och posta lite skit, hörs!

Tisdag

Nu har man tillgång till data lite oftare, så man kanske kommer blogga lite mer. Har som varit lite dålig på de dom senaste månaderna. Just nu har jag inte alls lust och vara vaken, vill bara lägga min ner i sängen och sova. Är trött och har ont i huvudet som fan. Men gud så snäll jag har varit idag, klev upp 12,33 och gjorde mat plus att jag städade undan allt sen också. Men nu är man ensam igen, väntar på att mor ska ringa och medela att mina pengar har kommit och att hon vill att vi ska åka till banken.

Helgen har varit hur trevlig som helst. Fredag for jag vi 11 till stranden och stekte korvar, haha. Ne men de va kul, träffade massa folk och blev mkt skratt. Lördagen skulle jag vid 11 ner på stranden igen. Men var så sjukt trött så jag missade halva dagen. For med bror och kollade på bilar sen for vi hem till mor och tog en öl. När dom var klara så for vi vidare till moster och fick i oss massa mat och öl och vin. Åkte i hasses bil till stan och mötte upp Jessica och in på stadshotellet och satt där ett tag. Sen gick vi till sportsbar och va där till de stängde tror jag? Men kul hade vi allafall :) Kom tidigt på morgon hem och var helt slut.

Vaknade efter nån timma bara att henry hade kommit och hälsa på. Han gjorde feta frukosten och sen for vi ut och åkte bil och nita folk? Blev en tur med båten också. Gjorde egna hamisar, fyfan så fina dom va. Basta och bada gjorde vi också, va skit trött när man la sig i sängen.

Torsdag

redan torsdag idag? är som en dag efter hela tiden.. Min dag idag började med en kaffe på morgonen med mor min, vidare till palatset hämtade upp super nintendot som skulle till min moster. For på stan och kollade när dom byggde upp MotorMeet, en sväng till gina och hm hann vi också. Hittade lite saker som fick komma med hem. Köpte till Linus och Linnea också lite små söta kläder. For dit och kollade på små sötisarna, man blir så glad när man ser dom. Ska äta här och sen får man se vad som händer. Hade hejs!



Saknar mina brudar skit mkt :( ♥

tisdag natt

Tisdagen började skit, ville inte alls kliva upp och leva. Hade ont i huvudet och kännde mig helt slut i kroppen. När Terran kom över på en cigg så blev allt så mkt bättre, du gjorde min dag bruden. Åkte runt i hennes lilla bil och dummade oss bara. Käkade på max och sån skit. Vill att de ska bli fint väder igen så man kan sola och bada. Gillar sommaren som fan, vill inte alls ha tebax vinten.

ska kolla tv och sånt skit nu, hade hejs!

Torsdag

Är ner slagen igen. Blir nog att ta de jävligt lugnt idag, sola elr nå sånt. Va ut igår och kollade läget. Va inte alls som jag hade tänkt mig. Så jävla skit att ens dricka sig full och springa runt på krogen och dumma sig så där. Pinsam, varför har jag kommit på de först nu ?! ;o tur så var man nästan nykter igår. heeeheee, de där tror jag också på. Är hungrig, men fitta va trist och äta ensam.. Äh, ska på ett ställe och gör en grej, hörs!

Onsdag

Jag vet hur du ser ut i inga kläder
Kan det va därför du blev obekväm när
Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Vi stod i fönstret bara du och jag
Jag viska det jag vet att du vill ha
Du vill att alla ska se så jag håller kvar
Men när jag bad dig att vänta så var du redan klar
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Är hemma hos min mor och skulle typ bara kolla till katterna. Blev att jag fixade lite annt också, men måste börja dra mig snart. Har redan nu gått över tid. Varit till kemi här för nån dag sen, hade trevligt. Synd bara att inte Jennifer och anna va med ;) måste gå hejs!

RSS 2.0