Raise Your Glass !!

Man kan inte hitta någon som är mer idiot än Jennifer Lena Hassi!

Hon trolla bort de mesta ur en. och hon kan få vem
som helt att pissa ner sig vilken minut som helst ♥

Tisdag

♥ ♥ ♥

Har just fått i mig lite pizza här hemma hos Jessica med Jennifer. Jessica och henns pojkvän är och bastar och lever livet på cape east. Vi är här med hundarna och kollar film. Har fått sova inatt lite, är inte lika trött nå mer. Men somnade först vid halv fem på morgonen. Sen kom Jessica,Harri och Fredrik och rev upp oss vid? ja jag vet inte va klockan var men vi åkte hit nästan på engång. Måste hem och packa klart resten för snart åker de av!


Måndag

Tack gud att helgen är förbi!! Trode aldrig att den skulle ta slut, gick så sjukt segt. Fick några timmar sömn inatt, de va också skönt. Men vilken dröm jag hade, vaknade till och från hela tiden. När jag somnade om så började den på nytt? hade samma dröm hela tiden och från början, den hade som inget slut. Jag har än skit ont i min panna, den är som öm? Kan inte ens röra vid den. Men har inte ont i huvudet just nu, men de kommer säkert tillbaka snart igen. Måste till apoteket idag, sen händer de inte så mkt. Bara den eviga väntan som är kvar.

••


Lalalalaland!Tack så sjukt jävla mkt Johanna, du kommer få mig att sova gött inatt. Synd bara att du måste åka redan imorgon :( då blir man ensam igen. Nu ska vi fortsätta våran lilla kväll men, hmm. Hehe, hörs imorgon!


Är helt snurrig, nu förstår jag inte ett skit?


Hey, why you keep screaming at the top of your head?Fast att jag skulle beöva gå till apoteket och hämta ut dom där pillrena så, nä jag orkar fan inte. De känns att jag har haft en jobbig natt, har så sjukt ont in my forehead. Jag fryser så jag stängde dörren och tände en massa ljus runt i rummet, nu väntar jag bara på värmen. Annars blir de att lägga igång bastun och ligga där ett tag.

De känns onödigt och gå ut ur huset, de är onödigt att göra ett skit tills dagen närmar sig. Jobbigt och vänta när man inte ens vet vilken dag de är. Jag vet inte hur länge jag kommer få vänta. Hoppas de inte blir många sömlösa nätter för de orkar jag fan inte med. När dagen äntligen är här så har jag bara två månader att räkna ner. Sen har jag bara 1098 dagar och räkna ner för helt befrielse. jag längtar..

Du måste komma och hälsa på, jag ångrar mig för varenda ord jag har sakt att jag klarar mig! För jag gör inte det. Jag kommer aldrig palla att sitta där helt ensam. Jag är rädd att de inte kommer och funka, har aldrig varit med om de här tidigare. Jag är rädd på riktigt! Jag trode jag va stark och klarade av allt själv, men nu inser jag själv också att jag inte kommer göra det. Du är den enda som vet.. Nu fattar jag inte hur jag bara ha kunnat stänga in allt, och bara låtsas att de inte fans. Att de inte fans en rädsla. Men ändå är jag glad att jag inte har varit svag hela väntan för de skulle jag aldrig ha klarat av. Men nu hoppas jag bara att dagarana gå fort så jag får göra bort de, och komma tebax. Jag har aldrig kännt mig så svag i hela mitt liv, jag vill bara bli jag igen..


Söndag

Kan inte beskriva i ord hur jävlig min natt har varit. Lite sömn skulle ju inte sitta fel just nu. Har haft mobilen på laddnign så har inte hört att den har ringt! JAG VILLE SVARA!! ååh, kan jag inte få mina pengar nu?? vill ladda min mobil sen fara iväg, jag orkar inte sitta här nå mer.

Försökte ringa dig nyss, men jag vet inte ens om jag kom fram? Ska försöka igen på ett tag, sen måste jag försöka få tag i anders. Det här funkar inte nå mer.


So I pick the world up and I'ma drop it on your fuckin' head.Vilken idiot jag är, som ens sa nå..


Kan inte sluta lyssna på den där låten. Fast att den är så sjukt dålig!Right, right, turn off the lights!


Lördag

Vakande 09,00 och ville bara somna om, men åkte med pojkarna till luleå. Blev lite piggare efter ett tag, och sku nog ha ångrat mig om jag hade somnat om. Lördag idag, vad ska man hitta på. Blev lite sugen på att festa efter resan hem, de enda vi prata om va typ öl sprit och fester. Men nu vet jag inte om jag är så sugen. Kanske lite mer små sugen på att städa och sen sova tidigt. Måste börja tvätta kläder också. Dunka lite musik och inte göra ett skit. Hade hejs!

varför måste jag alltid göra de så svårt för mig själv?


TisdagFörsta mars idag, och då ska man äta massa mars godisar! inte för att jag gillar de nå mer.. och inte för att jag vet om man brukar göra det. men mars och mars ja ni fattar. Har städat hela huset idag, helt ensam med en massa bra musik som dunkande i huset. Älskar när de är högt!! Tvättat kläder och bytt sängkläder i mitt rumt. Har ont i min hals, känns lite som feber, men jag orkar inte ligga i sängen och tycka syn om mig själv. Till kvällen hade jag inte tänkt göra ett skit, kolla en bra film och äta tacos. äh, jag orkar fan inte skriva nå mer. Hade!

träffa anders imorgon och smida planer!


RSS 2.0