Fredag

Försökte blogga nyss på en ipad men gick inte så bra, hehe. Rubriken gick men sen själva inlägget gick inte och skriva, så nu är man hemma på sin egna data och här funkar de fan och blogga!!

Vad hände igår? inte alls så mkt, va mes hemma och tvättade lite. Skulle ju städa men blev ju som inte av. På ett tag ska jag med mor på stan och shoppa lite mer saker till julfesten som vi ska ha imorgon. Måste lägga kameran och ladda så man kan ta lite bilder underkvällen. Men jävlar också, vet inte alls vad man ska ha på sig. Måste kolla de också idag. Men först ska jag göra lite varm oboy.


Onsdag

hejhej, morgon cigg och frukost klart! vad händer nu? vänta tills mor slutar och sen blir de och fixa mitt hår, trodde fan aldrig att de skulle bli av. Man är ju så sjukt lat, men nu jävlar är de snart fixat. Jag har fan inte mycket och komma med. Men vad har hänt? jo varit med Jenny ganska så mkt, har bara dumma oss och varit ute med kia heehee. Nej fan nu orkar jag inte hade hejs!! (:

Terese kom till happi till helgen!! jag vill ha jul med dig.
Om de är plugget som seegar så kan jag hjälpa dig, du vet ju att jag är kiing på de där! ;)

kan allt!

Tisadag

Jaha, har inte mkt och komma med idag. Varit en sväng till m-lund, fick ju en promenad iallafall sen nu ska jag börja göra mat. Imorgon blir de luleå, möte, köpa skor, träffa terran kanske sen hem igen. De har hänt så mkt dom senaste dagarna, känner mig som en helt ny människa HAHA! hörs! ;)

Lördag

De gör ont och hela den här dagen har varit ett rent helvete...
men jag vet nu iallfall hur allt kommer och bli.

Fredag

Glaaaaad!!!!!


Zumba

Förra tisdagen så frågade mor om jag skulle gå på den här intensivkursen med henne och ja ba neeee.. Och så idag råkade Emma ha ett lotteri och jag vann! Jahaps, blir att zumba lite mera då. Ne men de är riktigt kul, och nu måste jag ju gå!! ;)


Linneas dop

Lägger upp lite bilder från dopet.


vi tar dom lite seriösare bilderna en annan dag :)
Vi blir lite dumma i huvudet när vi är med varandra...

Tisdag

Varit lite små grinig idag, fattar inte varför. Fick sova inatt men vaknade upp på helt fel sida. Tog en sväng med hunden och när jag kom hem så tvättade jag kläder och gjorde mat. Har just ätiti och nu väntar jag på att vi ska dra och dansa lite. Men inte alls sugen på de, men måste så måste man. Har kommit till en liten period där allt känns så meningslöst. Känner mig fast och har lite små panik. Över vad vet jag fan inte, men hoppas de går över snart för de känns inte alls ok de här. Jaha vad mer? väntar på att s3 av weeds ska landa och om två veckor måste jag åka till Luleå.... .. . .. . .... fan vad tråkigt! jag vill verkligen inte.

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough gotta fight some more

RSS 2.0