Söndag

Idag ska jag kolla film och äta massa godis. Kommer inte ihåg sist jag ått nå gott som just lösgodis, kommer bli nice! :) Hade en trevlig kväll igår, tog nårgra 3,5 med jessica hos mamma. Va där och lånade deras bastu och myste. Ut och röka sen klä på sig och springa till coop, men fast ica har bättre godis.. fan också nå vi får se hade!

Onsdag

Sjukt, helt jävla sjukt. Har som veta om de hela tiden men aldrig
riktigt fatta de. Vilket slag i magen de blev när jag fatta vad..
Nååå, de är inget och lipa över. kommer nog ta ett elr två år tills de läker helt..
skulle lätt ha valt ett år på kåken istället för de här..

Lördag

Yees, solen är här idag! och jag är sjuk.. Hela tiden ska de vara nå! Jag som hade lust att dra till Luleå och bara skita i den här stan ett tag. Men orka dra dit och sen kan man ändå inte hitta på kul. Är grymt sugen på öl också, men som det ser ut just nu så blir de nog te och kolla en film. Gud om du verkligen finns så snälls säg mig en bra film (A). Känns som att jag har sett alla filmer som finns. hyss!

Lördag

Hela dagen igår hjälpte jag Sebastian och hans mor att fixa i lägenheten. Var på Ikea och hämtade lite saker och gardiner köptes. Blev riktigt snyggt, skulle lätt kunna slänga ut han och ta över skiten! heeheee.. Nej där skojade jag bara. (Var bara tvungen att skriva, folk tar ju allt så fel.) Nå vi hade ganska mysikgt med helt slut blev jag när vi var klara. Öppnade en öl och Juha kom och käkade lite köttbullar, och Claus kom på kaffe. Taina råkade få med sig min mobil till nikkal, men var och hämtade den lite senare. Vid typ 12 så var vi tillbaka hit och kollade en film och jag drog fram min virknål och började på min halsduk. Satan i gatan vad jag började sakna alla brudar :(
Tog ett tag innan jag fick början att funka, satt och funderade på hur juum gjorde och till slut fick jag den. Skit glad, men fick inte samma reaktion igår som första gången jag klara det. haha! Men man kan ju inte förvänta sig så mkt.

Vakande upp idag vid åtta tiden av en mardröm, om jag ska vara riktig ärlig så vaknade jag med tårar i ögonen. Fan de är anndra morgonen nu jag vakanar upp och mår riktigt skit. Det fula är ju att jag pinar mig igenom hela drömmen.. Men de var ju bara en dröm ändå, men när man just vaknar så är de fan inte så kul. Nej nu orkar jag inte skriva nå mera hörs!

Torsdag

Köpa häst? :o fan sitter och lyssna på mange makers. Trycker den om och om igen hela tiden ?! Nått är fel på mig idag. Min natt gick till att ligga och fundera på allt, kunde fan inte sova... Kollade en film som gick på tven och sen när den va slut la jag mig i sängen och somnade just när väckarklockan ringde. Men somnade nästan på engång. Nu tvättar jag kläder och skulle ju som börja städa men blev som sittandes vi datan och lyssna på Menge bjuder. Haha, nej nu måste jag fan göra nått hade hejs!

Onsdag

Känner mig nöjd som fan just nu. Men ändå är de nått som saknas kan inte riktigt slå på vad de kan vara. Terran är utanför stan igen. Vi hittade på lite hyss men de kommer mer sen när jag ta bussen in till luleå och river ner din lilla lya ;) Ska planera in nå riktigt galet när du som minst vill ha dit mig..
2012.. Vad önskas? Ett helt nytt år med ett lyckligt slut. Men men visst 2011 var kanske inte de bästa året för mig, har gått igenom ett och annat. Men de sägs ju att, ett nytt år ger nya möjligheter! Så nu jävlar Linda ska du söka upp dina krafter och göra allt för att göra de nya året till de bästa året någonsin! heehee, vi saktar ner lite här nu. Så jävla lätt och tänka och säga, men att göra ja just de. orkar inte börja bygga nå mål, jag tar dagarana som dom kommer och försöker göra de bästa ut av det. Jag trivs just nu som jag har det, visst man söker sig alltid bort. Men jag har börjat inse att de jag gör just nu är de jag vill. För om de skulle ha varit så att jag skulle vela flytta så skulle jag ha gjort de för länge sen. Men jag vill inte så därfär jag är kvar. Kan inte säga vad de är som får mig att stanna men de är något som en dag kommer bli fina minnen. ♥
Jag är lycklig just nu fast det inte har förändras så mkt från några månader tillbaka. Har bara ändrat mitt tanke sätt och fått en litet putt från någon som är helt underbar. Fast de har tagit lite tid och förstå, så nu känns de som att ingen kan få mig att kliva ner från mina rosa moln. Det tog ett tag, men när man börjar inse så blir man nästan lite rädd för sig själv. Det finns så mycket kärlek runt om kring en som man aldrig har sett förut. Avslutar mitt innläg med att jag ska ställa mig i köket och steka korv riktigt knaprigt..

RSS 2.0