Tisdag

Nu har man tillgång till data lite oftare, så man kanske kommer blogga lite mer. Har som varit lite dålig på de dom senaste månaderna. Just nu har jag inte alls lust och vara vaken, vill bara lägga min ner i sängen och sova. Är trött och har ont i huvudet som fan. Men gud så snäll jag har varit idag, klev upp 12,33 och gjorde mat plus att jag städade undan allt sen också. Men nu är man ensam igen, väntar på att mor ska ringa och medela att mina pengar har kommit och att hon vill att vi ska åka till banken.

Helgen har varit hur trevlig som helst. Fredag for jag vi 11 till stranden och stekte korvar, haha. Ne men de va kul, träffade massa folk och blev mkt skratt. Lördagen skulle jag vid 11 ner på stranden igen. Men var så sjukt trött så jag missade halva dagen. For med bror och kollade på bilar sen for vi hem till mor och tog en öl. När dom var klara så for vi vidare till moster och fick i oss massa mat och öl och vin. Åkte i hasses bil till stan och mötte upp Jessica och in på stadshotellet och satt där ett tag. Sen gick vi till sportsbar och va där till de stängde tror jag? Men kul hade vi allafall :) Kom tidigt på morgon hem och var helt slut.

Vaknade efter nån timma bara att henry hade kommit och hälsa på. Han gjorde feta frukosten och sen for vi ut och åkte bil och nita folk? Blev en tur med båten också. Gjorde egna hamisar, fyfan så fina dom va. Basta och bada gjorde vi också, va skit trött när man la sig i sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0