Har tråkigt.



kan inte sova. Hitta en bild på mig och lillen, kolla så söt han är :)

Har kollar runt i olika bloggar och spela fb spel typ hela natten nu. Snart kliver Far min upp, då kan jag lyssna högt musik igen. Är helt sjukt speedad, jag fattar inte. Är trött, men kan inte sova. Kan ligga i sängen i tre timmar utan att somna. Sjukt! Undra om man kanske skulle ta en liten sväng runt grankullen? Ta med lite bra musik då går de fort. Sen när jag kommer hem har far fixat kaffet klart, behöver bara fixa mig så är starten på dagen igång! Yes, så får de bli. Hade hejs!


Måndag kväll

Jaha, då kanske de blir att man ska åka till spanien. Mor tycker att de är en mycket fin ide, och alla som hon har sakt de till också. Själv hade jag inte tänk säga till någon om det. Men nu har hon ju redan sakt de till halva stan så. Vi har varit på stan hela dagen, och tog en promenad till kuben när jag vaknade. Imorgon har jag fullt upp, ska med mor på morgonen sen till af och prata och skriva på lite papper. Måste hinna ta en sväng med hunden också, han har blivit så trevlig och gå med nuförtiden. Pappa har fixat min data, jävla så fint. De behövdes haha! Äta lite havre fras sen sova Pusshejs!


´

Har varit mörk i håret tidigare. Undra varför jag inte gillade de då?
För nu är de inte så farligt som jag hade för mig att de var.


Måndag

Hey Hey! Idag ville jag inte alls kliva upp ur sängen. Jag ville drömma klart, och se vad dom väntade där nere på mig. Är skit nyfiken på vad som skulle ha hänt om inte af skulle ha ringt. Fan vad jag bara surar på bloggen. Kollade igenom nyss och de är bara en massa skit. Men sen slog de mig, att de enda gånger jag sitter vid datan och skriver här är när jag är helt ensam och mår som en påse skit. slut med det! Fast när jag har fullt upp så hinner man aldrig skriva. Haha. Men idag har jag planera att ta en långa runda med hunden, orka sitta och dega och sura hemma. Inget blir bättre av det :)

Saknar så sjukt mkt..


Jävla cp torsdag natt!!

Hej! Hoppas ni mår bra, för de gör då fan inte jag. Sitter här hemma hos mor och far och är skit irriterad på allt just nu. Kan inte sova och har ont som fan i halsen och huvudet. Skulle försöka på och skriva en jävla cv. Jag menar hur jävla svårt kan de vara? Hade lust och slänga ut datan och typ pissa på den! låter inte alls så dumt just nu. Tycker syn om min mor som måste gå runt och ha mig som dotter som inte ens kan skriva ett jävla cv.. Nänä, men då skiter vi och skriver den där JÄVLA cp saken fan. Då skickar vi bara ett personligt brev elr va fan de heter. Ja, Hej, Linda Aidanpää heter jag. Efter de tog de som stop, jag fattar inte ett skit. Allt låter ju så brutalt löjligt. Jag fattar som inte ens vad man ska skriva?! Jag blir så arg när jag försöker och inte kan, så jag har bara lust och lägga mig ner på golvet och gråta. Har så lätt och bara ge upp, Japp sådan är jag. Jag bara ger upp, mkt lättare trycker jag. Jag fyller 21 om typ 19 dagar? och jag har aldrig i hela mitt liv haft ett jobb, jo förlåt mig ett har jag haft. När jag satt inne så hade jag ett jobb. Shit mitt första jobb, JAG HAR HAFT ETT JOBB! Till den fan behövde jag då inte skriva nån jävla cv.. Jag ger upp för allframtid hade hejs!


Onsdag kväll

Kom just in från en lång runda med hunden, skönt väder vi har ut idag. Vaknade ju vid fyra när min far kom hem, så tänkte trycka i mig ett sömnpiller så man kan sova inatt. Hinner inte göra så mkt när man sover bort hela dagarna. Som idag skulle jag ha behöft fara till af, elr egentligen skulle jag ha varit där för två veckor sen... Skulle behöva ett jobb också, blir jobbigt och sitta upp och ner så här. Någon som vet nå? hör av er till mig. Kan göra vad om helst :)

Nej nu ska jag kolla en film och svara på mina brev, som jag fick idag. sen försöka sova Pusshejs!


Han springer efter mig hela tiden, får inte ens vara på toa i fred
 så står han där och skriker! Men jag älsar han för de :)


Onsdag

Vaknade upp när min far kom in i rummet och skulle lämna av mina brev. Kollade vad klockan va och shit va länge jag har sovit. Skulle kolla bb igår, men somnade med datan i famnen. Vaknade ju att min far kom in med post till mig, och gud vad jag har gråtit när jag öppnade och såg va de stog i dom. Fick brev från Igge och Maria, de är lite speciellt att få från Maria :) Med hennes svenska och ja bara hela hon, en sån sjukt fin människa.

"Vi saknar dig
Månda kramar
Från Jennifer och Maria"

Va som en lite överaskning. För fick bara ett brev, men Maria hade laggt sitt brev i Igges kuvär. Hon hade till och med laggt ett litet frimärke på kortet.HAHA. Shit vad jag saknar Flickorna!

"Lilla Jennifer Kryper, spottar och vinkar. Lika glad som alltid."

Sjukt att jag inte får fara och hälsa på dom :( Skulle fan kunna sitta på bussen ända tebax dit för att få se lilla Jennifer krypa och spotta. Nä nu börjar jag gråta igen.. Sjukt hur man kan fastna för vissa så jävla hårt på bara två månader!


Tisdag

Idag har jag städat lite här hemma. Tvättat lite kläder och sånt skit. Nu sitter jag här vid datan igen, och blev lite fundersam. Kollade igenom mina kommentarer och hitta några som hade skrivit anonymt. Nyfiken som jag är så kollade jag upp dom. Spanien? hmm vem kan de vara? haha. Ne men de visste jag på engång vem de va :) Men dom här anndra två. Den ena var från Sandviken, och den andra från Kalix. Tror jag vet vem kalixbon är men den andra har jag inte alls nån koll på vem de är. Blir lite små nyfiken på om jag vet vem den här människan är. Kommer nog aldrig få veta det, men fy vad de kliar mellan mina fingrar av nyfikenhet.


Chaos


Måndag

Jag och mitt bruna hår som jag ALDRIG
skulle göra, men hade som inte nå val till något annat.
Jag och Nathalie vaknade ganska så sent idag. Fick panik och började med och städa, sen kom Crille och hämtade oss. Vi åkte till Nikkala en sväng och tog en cigg och kollade läget. Sen gjorde vi inte så mkt mer, åkte runt och kollade läget på stan. Nu är jag hemma hos mor och far igen, va som ett tag sen man sov här, men ska bli ändå lite små skönt och få sova i egen säng. Fy vad jag saknar vissa personer.. Godnatt ska lägga mig och sova så man orkar kliva upp imorgon.

Måndag

Jag saknar min kära vän Igge.. Kan inte hon komma hem nu? ska fan dra en sväng och hälsa på henne sen. De var så sjukt lätt att prata med henne om allt. Jag kan börja gråta när jag tänker på henne.

Söndag

En till ren och fin helg. Men har inte sovit så bra dom här nätterna. Lördagen bubblade vi lite till, Petter och crille var hit också, och dom tog några öl. Dom lyckades få med oss på umppari nyktra och sen sov jag inte mkt under natten, upp tidigt och börja fixa och trixa sen åkte vi till luleå. Körde peter till flyget och sen kollade vi i varenda sko butik efter ett par skor. Men inte ett skit hittade vi, om vi hitta så fanns inte storleken. Var förbi till farmor också, ska här någon dag fara och hjälpa henne och städa i huset. När vi kom hem till Nathalie så somnade jag på soffan nästan på engång. Därför jag sitter vaken nu och inte kan sova.
Jag känner av hur de kommer och går hela tiden, skit jobbigt. Blir lite små irriterad på mig själv. Men de är nå man får ta och leva med. Har som inget annat val just nu i allafall. Orkar inte ta tag och göra nå åt det. Har som inte någon ork att göra ett skit. Vissa dagar har man energi ett tag sen är de som att kroppen ger upp. Men de känns så mkt bättre nu än förr, innan jag gick in så var jag på g att bryta ihop helt. Men nu finns ju viljan, får bara söka fram den där orken som verkar vara den svåraste biten.
Och de här att folk skulle börja prata, de visste jag redan så de är helt bort blåst i mina öron :)
finns bara en lite brud som jag kommer ta fast i och fråga ut, för hon av alla ska fan inte prata ett skit! Hon vet inte ett skit om mig, fast hon tror det. Just henne stör jag mig så SJUKT mkt på... Resten av folket bryr jag mig inte om, prata på ni bara. Jag lyssnar inte :)
Varför får jag alltid för mig att börja blogga på natten? Sen sitter jag och blir irriterad över små saker. Men en sak är jag iallafall säker på, de hör är min blogg så jag skriver vad fan jag vill ^^ dryg jag låter.. skit samma, nu kolla lite tv och somna på ett tag. Ny dag imorgon

Lördag

Underbar

Lördag morgon

Imorgon kommer ångest och noja
Kryp nu in i din gömda lilla koja.

KAN INTE SOVA. Är pigg (host) som FAN, och börjar bli lite små irriterad.. Orkar inte gå upp och hämta min lilla ask. Är hungrig också, vill bli fet. Tycker de är lite små mysigt, elr skaffa ett litet husdjur man kan mysa med. Tro mig inte fel där nu, bara dom smarta som fattar vad jag menar. (host) Tydligen är inte du en av dom! (host,host) Kanske tycker om att mysa med feta saker. Kallar dom saker bara så ni vet, fast dom inte heter saker utan MÄN elr så Apor och så kan man säga grisar elr möss? varför inte? SJUK! Jag tror jag har gått och blivit sjuk nu fan. 1..2..3..(host) JAG ORKAR FAN INTE VARA DE NU. (host) har ej tid. vad har jag annars för mig? inte ett skit, just de fan. Hejhej, jag har så sjukt tråkigt just nu också. Hejdå! (HOST,HOST)

fråga inte, för jag vet inte..


Fredag

Jessica kom hit på morgonen sen var jag en sväng med henne på stan. Sen kom Nathalie med fredrik och hämtade mig, så åkte vi runt en sväng på stan och så for jag hit igen. Har städat lite och sen bubblade vi och basta, känner mig som en gud. Nu sitter vi bara och chillar i soffan och på ett tag ska jag lägga mig och sova för natten.

Fredag morgon

Jag är inte ens trött, men är lite små sugen på att lägga mig i sängen och mysa lite. Har just kommit hem till Nathalie och jag har fått någon jävlig hosta. Lite små irriterande.. Nathalie fixade mat till oss vid 6 tiden sen skulle vi fara och fiska, men de gick inte så bra. For till shell och var lite små jobbiga sen for vi till torneå och kollade runt på lite olika plattser. Sen köpte vi korv och for och grilla typ vid tre tiden, de va lite små fint. Antti och Nathalie for ut med båt, och de gick lite så där haha. va på ön och kollade in nå bastu sen såg vi två älgar som va på morgonrunda, fyfan va stora dom va. Nej jag fryser och skiter i de här nu, hade hejs!

Panikångestattack ?!

Hade hört folk prata om de, men trode aldrig de kunnde vara så sjukt läskigt. Alla får ju som olika, men jag trode fan att jag skulle dö!! de höll på i flera dagar. Efter ett tag var jag helt säker på att jag hade blivit sjuk i huvudet och behövde söka hjälp. Det är svårt att ta över en själv när man får en sån stor ångestattack. Klarade av att styra den i fem min typ sen va den tebax. Alla sjuka tanka flög runt i ens huvud och saker som har hänt under livet, nära döden upplevelse var jag helt säker på att de va. Var helt ensam dom här dagarana.

De här var alltså första gången och den äckligaste av dom alla!

Andra gången var jag runt folk, vi satt och kollade tv och helt plötligt så viste jag inte vars jag skulle ta vägen. Tänkte inte ens på nå speciellt elr prata om nått. Jag försökte resa mig upp ur soffan och sprang till mitt rum fick upp dörren sen flög jag tydligen i hop. De här kommer jag inte ens ihåg, när jag började komma tebax så var de som att jag inte levde elr nå? Var som i min egna bubbla och alla pratade skit jobbigt. Jag fatta som inte vad dom prtade om, jag ville bara stå upp men jag hade som inte kraft till det. Allt jag kollade på vobblade typ bara runt. som om man skulle ha ätiti svamp, allt såg så där sjukt ut.

Efter dom här gångerna har jag bara kännt av så där lite. Ibland när jag går runt bland folk blir jag skit yr och tappar kontrollen och fattar inte vad folk sägert till mig. De är lite små jobbigt, men de är bara att kämpa imot.

Har parat med läkare, och de har sakt att jag är full frisk. Själv tycker jag att de är självförvållat, haha ;)


Torsdag



Drömmde inatt att jag fick panik och skulle dra ut staven, men de gick inte så fick som mer panik och slet ut den och de börja blöda som fan. Vaknade upp och hade skit ont i tungan och började undra om jag hade dragit i den i sömnen? men tror fan inte det, elr jag hoppas fan inte det i allafall. För nu gör de inte alls ont va som bara när jag vaknade.

Jag är skit sugen på att festa. Men när man borjar tänka efter vad man skulle kunna göra, så går som suget över. Den här stan är så sjukt tråkig. Hoppas dom där pengarna kommer snart sen ska jag nog dra från stan. För de här är inte alls nå trevligt. Samma folk och samma skit hela tiden.

Elr va fan lika och supa som fan till på lördag för då kommer ju världen gå under vid 18,00. Vade inte så? Tror fan inte på de där, och om de är sant så tycker jag att de är lite synd att alla som står mig nära inte kommer att vara i stan..

Oj skulle vara hos den där tanten för 15min sen, nå skit samma. Ska fixa håret och sånt skit sen vänta på mor. Ha en underbar dag alla!


Onsdag

Har varit lite små sliten idag, men tog mig ut och sola med mor. Sen for vi hem och fixade lite mat och så blev de att fara ut med Nathalie en sväng. Var hem till henne och åt laxsoppa skit fin va den, de va hennes mor som hade gjort den. Imorgon ska jag hjälpa min mor med hennes hår, sen skulle vi typ äta pizza hemma hos moster? men får se hur de kommer och gå för lilla mig.. Kollade bb och där satt dom och tryckte i sig pizza, fyfan va nice.
Jag tänker nog för mkt, ibland så mkt så att jag inte att sova om nätterna. De är så mkt jag vill, men som aldrig blir av.  Imorgon ska jag också prata med den där tanten, döda mig. Jag vill inte nå mera, jag vill som bara göra nå bara av allt de här men inte på de där viset.

Måndag

Skulle ha varit till läkaren idag, men somnade först vid 07,00 så missade typ skiten. Igår for jag,Nathalie,Malin,Rosanna och Hk till umppis med sv tröjor. Ja elr inte då Rosanna, som ville att finland sku vinna skiten.. som dom då gjorde också men lite tur! Efter första perioden så for vi över till Sports och kollade där ist. Undera hela kvällen så de enda jag fick i mig va is vatten. Men ångrar int ett skit vad jag har gjort, fast jag inte har ätiti sen Lördas. Jag och Nathalie for och hämtade upp Crille och Petter och vi åkte bara runt och kollade vad som hände på stan. Vid 4-5? så hälsade snutarna på och förstörde stämningen..

Saknar vissa av barudarana som fan! man snart ses vi igen hoppas jag :) <3


Hemma igen!

Haha, fyfan vilken resa (:


RSS 2.0