Tisdag

Jag har som inte tid sandra och blogga hela tiden. Men jag ska försöka :)

Sitter och väntar på Jenny, sen blir de att fara och jobba. Fast har egentligen lust och bara ligga isängen.. Mitt humör är inte på topp idag! Blir inte bättre av och sitta och vänta på folk heller... . .. ..

Skulle betala räkningar idag också. Jag är inte så bra på de där. har som betalat bort den men med vems pengar de vette fan?! de har inte dragit nått från mitt konto? nej måste dra hejs!

Känner igen det där..


Torsdag


onsdag

Sliten dag, först nu har jag börjar fixa mig. Igår var en lång dag! 06,00 satte vi oss i bilen mot örnsköldsvik och somnade i sängen vid 12,00. Kunnde ju ha somnat i bilen, men är lite åk rädd så de var inte en så bra ide tyckte jag. Idag när jag vaknade var jag så sjukt trött, men klev upp och gjorde lite mat. Måste hem till mor och fixa lite små saker, sen ska jag över till Jennifer och kolla läget. Har som inte tid och sktiva nu  HEJDÅ!!..
Bilder från Örnsköldsvik

Måndag

Vilken lång natt de har varit. Hann som bara somna så ringde mobilen; Hej, jag är sugen på godis!! Kommer du med till ica?. Klockan va runt nio tiden, de va bara att trycka på kläderna och fara iväg. Vad gör man inte för sina vänner! Var till af och skrev på lite papper, sen for vi och hämtade lök och mjölk och fixade ihop lite mat. Väntar på att Jennifer ska höra av sig, funderar på att fara över till henne och skuma idag. Drömmar om max har man haft inatt, kanske var bra att Jessica ringde och ville fara till ica. Ska aldrig mer äta där.. Haft en nykter helg, och de känns fint. Nu springa upp och hänga upp tvätten, hatar och tvätta kläder. Hörs!

RSS 2.0